Hirdetés

Hirdetés

Fizetett hirdetés

Vegyetek betonbort!
betonbor.jpg

Jacint blogja

Pillanat-lenyomat, vagyis mindig az, amit éppen kedvem van leírni... ...de előfordul, hogy kiröhögnek a csavarok...

Címkék

1956 (1) air (1) air race (1) alba volán (2) artisjus (1) átverés (4) augusztus 20 (2) augusztus 20. (1) balaton (1) bede róbert (1) biztosító (1) bkv (3) budapest (1) bulvár (1) bulvármocsok (1) cba (2) celeb (1) cib (1) cipő (1) cortina (1) critical mass (1) deko tv (1) diploma (1) dögkút (1) doktori (1) domus (1) dugó (1) dugódíj (1) egészségügyi reform (1) emléktorna (1) ernő bácsi (4) esélylatolgatás (1) étterem (1) étteremkritika (1) eurogames (1) európai unió (1) fábry (1) fehérítés (1) felvétel (1) fenyőgyöngye (1) fenyő miklós (1) forma1 (1) főzés (1) gasztro (1) gasztró (1) grandhotel (1) h1n1 (1) halottak napja (1) hamburger (1) hamilton (1) hellókarácsony (11) herdálás (1) hitelkártya (1) hoki (4) ilonka néni (4) ingatlanadó (1) Ízek utcája (1) ízlett (1) jamie oliver (1) jános korház (1) japán (1) játszóház (1) jégkorong vb (1) jogdíj (1) karácsony (1) kártyacsere (1) kérdés (1) kertészkedés (1) kompenzáció (2) kormány (1) különadó (1) kultúra (1) lassú tükör (1) léderer (2) lehúzás (1) letöltés (1) m1 (1) made in hungaria (1) magyar (1) magyarságtudat (1) manyup (1) massa (1) match (1) mentőláda (1) mikulás (1) minimax hajó (1) mónika show (1) mozi (1) MSZOE (1) NAV (1) négynapos ünnepek (1) nemzeti karakterisztika (1) népszámlálás (1) november 4 (1) nyaralás (1) nyári táborok (1) ocskay (1) október 23 (1) olimpiai (1) oltópont (1) országtorta (1) orwell (1) ostobaság (1) Óvoda nyári zárvatartás (1) palik (1) pláza (1) pokorni (1) postatörvény (1) pucc (1) race (1) räikkönen (1) reálhozam (1) red bull (1) rtl klub (3) selejtező (1) siófok (1) sport (1) szerencsejáték (1) szilveszter (2) szilveszteri tv (1) szmogriadó (1) szocialista bútorbolt (1) sztrájk (3) talmácsi (1) támogatás (1) távközlési adó (1) taxi (1) taxirendelet (1) telenor (1) teljesen használhatatlan tárgyak (1) terminátor (1) tesco (1) tilcsákbe (1) traumatológia (1) tüntetés (1) tv (1) tvpaprika (1) üdülési jog (1) ülo (1) útelzárás (1) útlezárás (1) wasabi (1) yves rocher (1) Címkefelhő

CBA - hülyének nézés magyar üzletlánc módra

2009.01.16. 07:42 jacint70

Tegnap - némi meglepetésre - válasz érkezett a szilveszteri levelemre. Ezek szerint a sok deliveri félör ellenére is eljutott a címzetthez. A levélből kiderül, hogy a CBA-nak is van Ügyfél Lerázó Osztálya. Tudományegyetemre jártam, ott az volt a mondás, hogy az állításokat bizonyítani is kell. Íme: (vastag betűvel a megfelelés az ÜLO LCS kézikönyvnek)

Tisztelt Jacint70 úr ! 

Megkaptuk levelét , melyben a Déli Pályaudvari üzletünkben vásárolt tejjel kapcsolatban reklamált.

Elnézést kérünk a történtekért.

Önnek igaza van , hogy a tartós termékeket nem szoktuk a hűtőben tárolni.

- Az ÜLO LCS elnézést kér a felhasználót ért kellemetlenség miatt. Ez olcsó és 
   hatékony megoldás, azt a látszatot kelti, mintha valójában érdekelné őket az
   ügyfél problémája,  és belátnák, hogy hibáztak.

 

Nem szerettünk volna visszaélni a Tisztelt Vásárlóink jóhiszeműségével ,de sajnos kollégáink figyelmetlenségének köszönhetően a tartós tej több helyre is kikerült .

Felhívtuk a részlegért felelős vezető figyelmét , hogy fokozottabban ügyeljenek  arra , hogy a termékek a rendeltetésüknek megfelelő helyen legyenek kihelyezve. Reméljük , hogy a jövőben nem fordulnak elő hasonló kellemetlenségek .

- Leírják, hogy az esetet jelezték a bepanaszolt kollága főnökének, aki felhívta az
  alkalmazott figyelmét az ügyfélbarát viselkedés fontosságára.

 

Továbbra is szeretettel várjuk az üzletünkbe.

- Végezetül reményüket fejezik ki, hogy a felhasználó a történtek ellenére is a cég
  elégedett ügyfele marad.
 

Tisztelettel :

X. Y

CBA - ÜLO LCS

A mű majdnem tökéletes, egyetlen helyen követtek el hibát (ezt aláhúzással jelöltem), ebbe belekapaszkodva "SMTP fordultával" ment a válasz:

Tisztelt Asszonyom!

Válaszát köszönöm. Most már mindöszesen egy dolgot nem értek.
Miért pont a pár nap múlva lejáró - tehát régi  - tartós tejet sikerült a hűtőbe helyezni, ha arról volt szó, hogy a raktárból kihozott - vélhetően nem a közeljövőben lejáró -  áru került rossz helyre?

Tisztelettel:
jacint70

Tapasztalataim alapján arra számítok, hogy ez a levél megválaszolatlan marad. Azért egy apróság eszembe jutott. Két hét eltelt már az évből, de CBA-ba még nem tettem be a lábam. Inkább gyalogolok plusz ötven métert, és egy másik boltban vásárolok. Mennyivel elegánsabb lett volna, ha nem a hülyének nézésen törik a fejüket, hanem felajánlanak egy doboz tejet. Ez kb. 200 forintjukba került volna - mi ez az összeg ahhoz képest, amit kaszáltak azokon a lúzereken, akik hozzám hasonlóan megvették azt a tejet, amit egyébként ki kellett volna dobni -, és mennyivel elegánsabb megoldás.

Sajnos nálunk még mindig csak ilyen átlátszó hülyének nézésre "fussa", az még nem megy, hogy úgy küldjék el a fenébe az ügyfelet, hogy az csillogó szemmel várja az indulási időpontot... 

1 komment · 1 trackback

Címkék: átverés cba ülo

A bejegyzés trackback címe:

https://jacint.blog.hu/api/trackback/id/tr89881141

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: PromontorBlog 2009.01.16. 10:39:37

Shell dosszié lezárvaOlvasom Jácint homárba illő sztoriját a CBA-val és eszembe jut egy tavalyi történet, aminek a végét ráadásul még meg sem írtam. Most itt az alkalom. Érdemes lenne a CBA-nál is tanulmányozniuk.Volt nekem egy afférom a Shellel: pénteki…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt79 2009.01.19. 10:32:31

Sajnos érdemben már nem tudok nyilatkozni erről a témáról. Ami a szívemen volt, azt már leírtam a múltkor. Sohasem kedveltem a hypermarketeket, inkább legyen hosszabb a bevásárló körutam, de tudom, hogy nem kell árgus szemekkel figyelnem minden terméket...
süti beállítások módosítása