Hirdetés

Hirdetés

Fizetett hirdetés

Vegyetek betonbort!
betonbor.jpg

Jacint blogja

Pillanat-lenyomat, vagyis mindig az, amit éppen kedvem van leírni... ...de előfordul, hogy kiröhögnek a csavarok...

Címkék

1956 (1) air (1) air race (1) alba volán (2) artisjus (1) átverés (4) augusztus 20 (2) augusztus 20. (1) balaton (1) bede róbert (1) biztosító (1) bkv (3) budapest (1) bulvár (1) bulvármocsok (1) cba (2) celeb (1) cib (1) cipő (1) cortina (1) critical mass (1) deko tv (1) diploma (1) dögkút (1) doktori (1) domus (1) dugó (1) dugódíj (1) egészségügyi reform (1) emléktorna (1) ernő bácsi (4) esélylatolgatás (1) étterem (1) étteremkritika (1) eurogames (1) európai unió (1) fábry (1) fehérítés (1) felvétel (1) fenyőgyöngye (1) fenyő miklós (1) forma1 (1) főzés (1) gasztro (1) gasztró (1) grandhotel (1) h1n1 (1) halottak napja (1) hamburger (1) hamilton (1) hellókarácsony (11) herdálás (1) hitelkártya (1) hoki (4) ilonka néni (4) ingatlanadó (1) Ízek utcája (1) ízlett (1) jamie oliver (1) jános korház (1) japán (1) játszóház (1) jégkorong vb (1) jogdíj (1) karácsony (1) kártyacsere (1) kérdés (1) kertészkedés (1) kompenzáció (2) kormány (1) különadó (1) kultúra (1) lassú tükör (1) léderer (2) lehúzás (1) letöltés (1) m1 (1) made in hungaria (1) magyar (1) magyarságtudat (1) manyup (1) massa (1) match (1) mentőláda (1) mikulás (1) minimax hajó (1) mónika show (1) mozi (1) MSZOE (1) NAV (1) négynapos ünnepek (1) nemzeti karakterisztika (1) népszámlálás (1) november 4 (1) nyaralás (1) nyári táborok (1) ocskay (1) október 23 (1) olimpiai (1) oltópont (1) országtorta (1) orwell (1) ostobaság (1) Óvoda nyári zárvatartás (1) palik (1) pláza (1) pokorni (1) postatörvény (1) pucc (1) race (1) räikkönen (1) reálhozam (1) red bull (1) rtl klub (3) selejtező (1) siófok (1) sport (1) szerencsejáték (1) szilveszter (2) szilveszteri tv (1) szmogriadó (1) szocialista bútorbolt (1) sztrájk (3) talmácsi (1) támogatás (1) távközlési adó (1) taxi (1) taxirendelet (1) telenor (1) teljesen használhatatlan tárgyak (1) terminátor (1) tesco (1) tilcsákbe (1) traumatológia (1) tüntetés (1) tv (1) tvpaprika (1) üdülési jog (1) ülo (1) útelzárás (1) útlezárás (1) wasabi (1) yves rocher (1) Címkefelhő

Te tulok útelzáró!

2011.11.04. 16:30 jacint70

Na, figyelj! Ha levelet írok, általában úgy szoktam kezdeni, hogy "Tisztelt ...!". De most nem így kezdem! Mivel téged nem tisztellek!
Nincs benned semmi tisztelnivaló!

Ha valami bajod van velem - bár fogalmam sincs, hogy mi lehet az, mivel ma láttalak először, ahogy sárga mellényedbe bújva, önelégülten bámultad a dugóban araszoló autósokat -, akkor keress meg személyesen! Például írj ide egy kommentet, vagy üzenj a nicknevemre kattintva. Ezért teljesen felesleges a város összes ki-, illetve bevezető útjára kitolni az arcodat a cimboráiddal, kicseszni egy rakás autóssal, akinek semmi köze az ügyünkhöz!

Ja, hogy neked konkrétan a kormánnyal van bajod, annak az intézkedései ellen tiltakozol? Bakker, én egy kis informatikus vállalkozó, illetve hokiőrült vagyok, az ilyenek mióta tagjai a kormánynak? Nézz körül például Egerben! Szerinted felépült már a beígért jégcsarnok az eldózerolt pálya helyén? Nem? Naugye! Ha bármi közöm lenne a Bölcs Vezetéshez, már rég kibuliztam volna, éppen csak egy kicsit nagyobbat, mint amiben a Montreal Canadiens játszik!

Meggyőztelek? Akkor meg mi a retkes hímnemiszervért a bevezető utakat zárod le a cimboráiddal? Miért nem mész a Parlament elé hőbörögni, vagy oda - megsúgom a XII. kerületben érdemes keresgetni -, ahol a miniszterek laknak?
Ja, hogy te támogatókat keresel a mozgalmadhoz! Tudod milyen ideges voltam ma, amikor alig egy óra alatt küzdöttem le az Erzsébet híd-Budaörsi leágazás távot? Te támogatnád bármiben azokat, akik elrabolnak egy órát az életedből?

És áruld már el, hogy mi az a fene nagy bánatod, amihez támogatókat akarsz? Nem gondolod, hogy ahhoz talán egy nyamvadt szórólapot oszogatnod kéne? Nem nagyon kellene ugrálnod az autók elől, hiszen elintézted, hogy maximum lépésben tudjanak menni!
Vagy egyszerűen csak gyáva vagy?

Kiállsz mindenhová négy autóval, otthagysz egy szerencsétlen posztos rendőrt, te meg elmész onnan a távoli biztonságos fák közé, és meg sem hallod, amikor anyukádnak adok mérgemben pályaválasztási tanácsot? És röhögsz magadban a sok szerencsétlenen, akik miattad pazarolják a több mint négyszáz forintos benzint?

Tudod mi vagy te szerintem? Egy sunyi kis öncélú mozgalmár! Nem akarsz te semmit, csak szerepelni a hiradóban! Ha bármit is akarnál, akkor megpróbálnál valami épkézláb mondanivalóval előállni, és valahogy megszólítani, megnyerni az embereket!
De te csak kéjelegni akarsz abban, hogy viszontlátod magad a tévében!

Tudod mit! Lassan itt az öt óra, menjél haza és örülj magadnak! És többet elő se gyere!

1 komment

Címkék: tüntetés útelzárás

A bejegyzés trackback címe:

https://jacint.blog.hu/api/trackback/id/tr843353759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2011.11.04. 19:45:47

Hát igen, ez a "zárjuk le a Zutakat, bénítsuk meg a közlekedést" dolog nekem is nagyon a bögyömben van, nagyjából a '90-es taxisblokád óta. Alapvetően elb..ott minden olyan konstrukció, amiben nem azzal tolnak ki, akivel konkrétan bajuk van.

Ami meg a társadalmi szolidaritást illeti, amire sokan hivatkoznak az ilyesfajta megmozdulások védelmezői közül, ezzel az a baj, hogy ez egy üres szólam. Ha értelmes célokról van szó, szívesen témogatom, de ennek is van értelmesebb módja, mint az, hogy "szenvedjek" a dugóban.
süti beállítások módosítása