Hirdetés

Hirdetés

Fizetett hirdetés

Vegyetek betonbort!
betonbor.jpg

Jacint blogja

Pillanat-lenyomat, vagyis mindig az, amit éppen kedvem van leírni... ...de előfordul, hogy kiröhögnek a csavarok...

Címkék

1956 (1) air (1) air race (1) alba volán (2) artisjus (1) átverés (4) augusztus 20 (2) augusztus 20. (1) balaton (1) bede róbert (1) biztosító (1) bkv (3) budapest (1) bulvár (1) bulvármocsok (1) cba (2) celeb (1) cib (1) cipő (1) cortina (1) critical mass (1) deko tv (1) diploma (1) dögkút (1) doktori (1) domus (1) dugó (1) dugódíj (1) egészségügyi reform (1) emléktorna (1) ernő bácsi (4) esélylatolgatás (1) étterem (1) étteremkritika (1) eurogames (1) európai unió (1) fábry (1) fehérítés (1) felvétel (1) fenyőgyöngye (1) fenyő miklós (1) forma1 (1) főzés (1) gasztro (1) gasztró (1) grandhotel (1) h1n1 (1) halottak napja (1) hamburger (1) hamilton (1) hellókarácsony (11) herdálás (1) hitelkártya (1) hoki (4) ilonka néni (4) ingatlanadó (1) Ízek utcája (1) ízlett (1) jamie oliver (1) jános korház (1) japán (1) játszóház (1) jégkorong vb (1) jogdíj (1) karácsony (1) kártyacsere (1) kérdés (1) kertészkedés (1) kompenzáció (2) kormány (1) különadó (1) kultúra (1) lassú tükör (1) léderer (2) lehúzás (1) letöltés (1) m1 (1) made in hungaria (1) magyar (1) magyarságtudat (1) manyup (1) massa (1) match (1) mentőláda (1) mikulás (1) minimax hajó (1) mónika show (1) mozi (1) MSZOE (1) NAV (1) négynapos ünnepek (1) nemzeti karakterisztika (1) népszámlálás (1) november 4 (1) nyaralás (1) nyári táborok (1) ocskay (1) október 23 (1) olimpiai (1) oltópont (1) országtorta (1) orwell (1) ostobaság (1) Óvoda nyári zárvatartás (1) palik (1) pláza (1) pokorni (1) postatörvény (1) pucc (1) race (1) räikkönen (1) reálhozam (1) red bull (1) rtl klub (3) selejtező (1) siófok (1) sport (1) szerencsejáték (1) szilveszter (2) szilveszteri tv (1) szmogriadó (1) szocialista bútorbolt (1) sztrájk (3) talmácsi (1) támogatás (1) távközlési adó (1) taxi (1) taxirendelet (1) telenor (1) teljesen használhatatlan tárgyak (1) terminátor (1) tesco (1) tilcsákbe (1) traumatológia (1) tüntetés (1) tv (1) tvpaprika (1) üdülési jog (1) ülo (1) útelzárás (1) útlezárás (1) wasabi (1) yves rocher (1) Címkefelhő

Kampány a nyilvános tökvakarásért!

2010.09.25. 21:19 jacint70

Férfitársaim!

Itt az ideje, hogy kilépjünk az évszázados elnyomásból, és büszkén felvállaljuk férfiúi létünk meghatározó elemét, a tökvakarást! Amit eddig kénytelenek voltunk otthon, titokban, esetleg rosszalló pillantásoktól övezve végezni, azt most vállaljuk fel bátran, nyilvánosan!

Számoljunk le azzal az ósdi, begyöpösödött, prűd nézettel, miszerint a tökvakarás gusztustalan dolog! Hogyan lehetne gusztustalan egy olyan tevékenység, amely az emberi faj fenntartáshoz elengedhetetlenül szükséges testrész egészségének megőrzését szolgálja?! Ugyanis a tökvakarás nem öncélú cselekedet! Mivel eme nemes szerv be van szorítva a két comb és a naci háromszögébe, időnként muszáj átmozgatni, élénkíteni annak vérkeringését!
Ráadásul semmi megbotránkoztató nem történik, elvégre a mozdulatsor a gatyán keresztül - esetleg abba benyúlva - hajtódik végre, vagyis semmi nem látszik! Aki meg elképzeli, mi történik, az gondoljon arra, hogy rossz az, aki rosszra gondol!

Egy elegáns étteremben elfogyasztott kellemes ebéd eltarthat akár órákig is, és azt nem lehet elvárni, hogy csak azért, hogy egy másik asztalnál valaki ne lássa, ne hallja a cselekedettel járó természetes mozdulatokat és zajokat, elrontsuk az élményt az egyre jobban viszkető testrész kellemetlen érzésének elviselésével! Akit ez zavar, ne járjon étterembe!  

Tőlünk nyugatabbra, vagyis Amerikában már leszámoltak a tökvakarást elitélő prüdériával! Gondoljunk csak a Ponyvaregény Butch-csára akinek ébredés utáni hersegtetése ma már a tengerentúli filmirodalom klasszikusa, vagy a Rém rendes család Al Bundy-jára, aki még véletlenül sem telepedne le úgy a kanapéra, hogy a keze nem a gatyájában lenne!

Itt az idő, hogy felzárkózzunk a felvilágosult Újvilághoz!
Dönts szabadon arról, hogyan ápolod legnemesebb szerved, bárhol, bármikor, igény szerint!
Társkampányunkhoz csatlakozva, október 2-án 10:30-tól várom mindazokat, akik szeretnének tenni azért, hogy a tökvakarás élményét minél több férfitársunk megtapasztalja, és az emberek ne forduljanak el, ha nyilvánosan megmasszírozzák zacsijukat.

Ezzel a nagy közös hersintéssel bátorítsuk azokat, akik szívesen gondoskodnának íly módon legnemesebb testrészükről bárhol útközben, de félnek attól, hogy kiküldik őket egy kávézóból, vagy tartanak a rosszalló tekintetektől. Mutassunk példát a fiataloknak arról, hogy a tökvakarás természetes, egyszerű és nagyszerű módja a zacsi egészség-megőrzésének, megnyugtatásának és a vele való törődésnek!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jacint.blog.hu/api/trackback/id/tr362323168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2010.09.26. 14:58:37

Tudtam! Csak ránéztem a címre, és tudtam miről lesz szó! ;-)

Emlékszem ugyanis még erre a posztra és a Te hozzászólásodra is: cerebellum.blog.hu/2010/06/28/szop_t_atas_az_etteremben

A stílus persze szokás szerint telitalálat, jót mosolyogtam, ahogy olvastam, azzal együtt, hogy a tartalommal ezúttal nem igazán értek egyet.

A magam részéről jóval megengedőbb vagyok, azzal együtt is, hogy Zsuzsa soha nem szoptatott nyilvánosan, ő azok közé tartozik, aki az ilyesmihez túl szégyenlős.

Azt elismerem, hogy van valami irritáló az ilyesfajta "harcos" kampányokban és azt is, hogy sokak (köztük szoptató anyukák) szerint is az a természetes, ha a szoptatást félrehúzódva, a feltűnést kerülve intézhetik, a legjobb tehát az lenne, ha erre egyre több helyen nyílna lehetőség.

Ugyanakkor szerintem létezik arany középút és semmiképp se gondolom, hogy aki nyilvános helyen szoptat, az bunkó lenne. Játszótéren pl. elég bevett dolog és szerintem semmi baj nincs vele.

Egy étteremben is - ha már nincs erre a célra egy külön helység, és a cél egyébként az lenne, hogy minél több helyen legyen - lehet ezt úgy csinálni, hogy ne legyen zavaró. Persze ahogyan akad néhanapján olyan anyuka, aki szereti direkt a középpontba tolni magát és az ő csodálatos anyaságát demonstratívan gyakorolni, úgy vannak olyanok is, akinek már maga az a tudat is elviselhetetlen, hogy ugyan semmit se látni az egészből, de az az anyuka az étterem túlsó végén az valami egészen förtelmes dolgot csinál.

Tejpalkó 2010.09.26. 23:28:11

Jelszó: viszket a tököm megvakarom,
még pedig ott ahol én akarom!

lüke 2010.09.27. 13:31:38

blogomban megirtam-nagy szellemek találkoznak-
miután megnéztem Bécsben a Kaberé c. musicalt
M: Jackson óta kultúrává avanzsált a tökvakarás:)

Zsolt79 2010.11.15. 13:57:12

A bejegyzést nagyon bírom, de Promontorral értek egyet. Bár, szerintem, nem lehet a tökvakarást és a szoptatást egy szinten emlegetni :).

Alfagumi · www.aabroncs.hu 2011.01.09. 15:32:19

Hatalmas! Full Respect! :-)))

Celtic 2015.05.26. 20:17:42

Ne hagyjuk ki az orrturast se. Ki szereti, ha nem kap levegot, esetleg folyton viszket az orra?

Legyen normalis dolog, hogy neha az ember az orrabol kipiszkalja az odaszaradt valadekot!
süti beállítások módosítása